Uthyrning av mikrofoner och förförstärkare

Är du i behov av en studiomikrofon, en förförstärkare eller kanske både och? Ett bra alternativ till att köpa egen, dyr utrustning är att istället satsa på att hyra det som behövs. På så sätt får du tillgång till den bästa utrustningen när du behöver den utan att lägga ut kopiösa summor på professionella produkter. Att hyra sin utrustning är också ett smart alternativ för dig som funderar på att köpa egna produkter så småningom, då du får möjlighet att testa dig fram inför köpet! När du ska producera något ska du göra det på bästa sätt och det håller du säkert med om. Världen är full av dålig utrustning och faktum är att mycket av den digitala tekniken inte håller måttet på samma sätt som handgjord utrustning eller klassiska mikrofoner. Glöm, mobiltelefoner, mp3 och internet. Här på Figaro Music sätter vi ribban betydligt högre.

Upptäck utbudet av högkvalitativa mikrofoner och förförstärkare

De mikrofoner du kan hyra hos Figaro Music är unika och eftertraktade och har använts vid flera berömda inspelningar såsom “Jazz at the Pawnshop” och av världskända artister som Chris Isaak, Benny Andersson och Norah Jones med flera. Vår mest berömda mikrofon Didrik De Geer som byggs av personen med samma namn, finns endast i 36 exemplar i hela världen, är fullständigt handbyggd och skulle kosta en kvarts miljon kronor om du skulle köpa den. Didrik De Geer mikrofoner No3, No4 och No10 finns tillgängliga hos oss. En enda tar 3 månader att göra. Läs om skillnaderna under respektive mikrofon.

Didrik De Geer Octogon, den handbyggda förförstärkaren, är av oerhört hög kvalitet och levererar de renaste signalerna för ett perfekt ljud. En äkta dyrgrip som världsartisterna köar för att få använda till sina inspelningar och radioprogram.

Längre ned på denna sida hittar du vårt breda utbud av mikrofoner och förförstärkare som vi erbjuder uthyrning av. Du hittar även prisuppgifter på respektive mikrofon och förförstärkare som erbjuds till uthyrning under respektive produkt samt information om produkterna.

Kontakta Figaro Music för mer information

Är du intresserad av att hyra en mikrofon eller en förförstärkare av mig på Figaro Music? Eller vill du veta mer om de produkter jag erbjuder och vilka villkor som gäller? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag! Vi står alltid redo att berätta mer om de mikrofoner och förförstärkare vi erbjuder till uthyrning och kan även ge dig vägledning kring vilken utrustning som passar just din produktion, oavsett om du vill göra en podcast eller en musikinspelning.

Läs mer om hur vi arbetar med produktion av podcasts här

Läs mer om hur vi arbetar med musik- och ljudproduktion här

Du kan kontakta oss via telefon alternativt via mejl. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida. Vi på Figaro Music ser fram emot att höra från dig!

Mikrofoner
Neumann U47 fet i (No: C 1713)
Neumann U47 fet i (No: C 1719)

Didrik De Geer No: 3 med omkopplare No: 3
(11 lägen mellan åtta och rundtagande)
Didrik De Geer No: 4 med omkopplare No: 4
(11 lägen mellan åtta och rundtagande)
Didrik De Geer No: 10 med omkopplare No: 10
(11 lägen mellan åtta och rundtagande)

Förförstärkare
Didrik De Geer “Octogon”.
3 Microphone inputs: XLR
2 Line outputs: XLR


Neumann U47
En modern klassiker som lanserades 1972. Just det här paret användes vid inspelningen av LP:n “Jazz at the Pawnshop”, skivan som kom att bli en ljudreferens för audiofiler runt om i hela världen.
£ 100.00/ dag.


Didrik De Geer
Av många ansedd som världens mest exklusiva och bästa mikrofon. Handbyggd i endast 38 exemplar och med en prislapp runt en kvarts miljon kronor är det förståligt att den används endast av de absolut bästa. Benny Andersson, Johan Ekelund, Neil Young, Metallica, Chris Isaac samt Billie Joe Armstrong och Norah Jones m. fl har alla använt sig av Didrik De Geer vid olika inspelningar.
£ 500.00 / dag.


Octogon, förförstärkare
Handbyggd förförstärkare av absolut högsta kvalitet.
£ 250.00 / dag.

Kontakta Oss

 
Produktionsbolag i Stockholm | Figaromusic.se