Podcasts

“Every company can find authentic stories related to their brands, whether those stories are revealed through interviews, investigations, or real-life demonstrations.”
– Nicole D’Angelo, Associate Editor with Skyword.

Varför podcast?

Det är svårt att titta på TV och samtidigt köra bil eller laga mat. Men du kan lyssna på radio medan du gör något annat. Därför har radion överlevt i mer än 100 år. En podcast kan vara som din egen radiokanal eller egentligen som en lång reklamjingel. En podcast är lättare att ta till sig eftersom den inte kräver att man både lyssnar och tittar.

“Your podcast content should not be about you, but about solving your prospects’ problems.”
– Steve Lubetkin, Journalist, podcast producer, and author.

Genomslag!

I dagens övermättade medielandskap är det mycket svårt att nå fram utan att upplevas som påträngande eller i värsta fall bara irriterande (tänk på TV-reklamen). En genomtänkt och välproducerad podcast kan istället göra kunden intresserad av ditt varumärke eller tjänst.

En podcast är också mätbar vilket möjliggör en helt annan typ av dynamik dvs. man kan pröva sig fram för att nå största genomslag.

Tidseffektivt!

Vi kan frigöra podcasten från studion. Det betyder att vi kan vara på plats hos er, er kund eller någon annanstans som passar för att spela in. Det sparar tid.

Figaro kan:
– Producera
– Publicera
– Mäta

Vad man vill berätta och hur man berättar är avgörande för en podcast – vi kan hjälpa dig.

Kontakta Oss

 
Produktionsbolag i Stockholm | Figaromusic.se